Opmaak en controle teksten

Eén van onze belangrijkste diensten waar u gebruik van kunt maken is de opmaak en de controle van teksten. Wanneer u een rouwkaart of annonce door ons wilt laten verzorgen, kunt u ervan uitgaan dat u een document krijgt dat volledig in orde is. U stuurt een A4 document de plano tekst en wij zetten deze om in het juiste formaat en controleren daarbij de spelling volgens het Groene Boekje. Door onze dubbele controle op zowel opmaak als taalgebruik, bent u verzekerd van een top document. Daarnaast zorgen wij voor een zo efficiënt mogelijke plaatsing van de tekst in annonces. Hiermee zorgen we voor een zo voordelig mogelijke annonce.

Let op: Opmaak en controle van teksten verzorgen wij alleen voor drukwerk dat wij zelf verzorgen en voor annonces.

Controle en opmaak teksten

Bewerken van foto’s

Wilt u drukwerk of een annonce bestellen met eigen foto, dan kunnen wij deze – indien gewenst – voor u bewerken. Onze Photoshop-experts kunnen de meeste details probleemloos aanpassen. Zo vervangen wij vaak de achtergrond door een rustigere of geschiktere achtergrond. Ook moeilijkere bewerkingen als het wegwerken van spullen, kopjes of glazen kunt u aan ons toevertrouwen. Zoals bij al onze diensten, sturen wij altijd een drukproef, zodat u de foto met de nabestaanden kunt controleren. Alles voor een zo goed mogelijk resultaat.

Let op: Beeldbewerkingen verzorgen wij alleen voor drukwerk dat wij zelf verzorgen en voor annonces.

Verzorgen van drukwerk

Na de opmaak van de tekst en het bewerken van beeldmateriaal, volgt de realisatie van het drukwerk. Dit wordt gemaakt op hoogwaardige printers en vervolgens gesneden, gerild en indien gewenst gevouwen en verpakt. Indien gewenst, kunt u ervoor kiezen om ook de verpakking in uw eigen huisstijl te laten maken.

Alle diensten gegarandeerd tijdig geleverd

Wij zijn trots op ons werk en zien het als onze plicht om te allen tijde drukwerk tijdig te verzorgen. Mits dit tijdig aangeleverd en goedgekeurd is. Om dit te kunnen waarborgen, hebben wij alle noodzakelijke apparatuur minstens dubbel in huis. Daarnaast zijn er meerdere back-up systemen actief om altijd te kunnen leveren. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat wij te allen tijde voorzien zijn van stroom, internet en een eigen routedienst. Wij doen er alles aan om het drukwerk voor een uitvaart zo zorgeloos mogelijk voor u te laten verlopen.